Обади се да ти обясня
Известие
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи алфа 156
Collapse
X
-
Някой слагал ли е по 2 лупи на фар да видя как ще изглежда?Мойта е в бокса разглобена за боядисване,разлепил съм си фара защото имаше бял слой около лупата като 'крем' и си представих,че с 2 лупи ще наподобява намръщената муцуна на 159катаЩе трябва по-малка лупа от вътрешната страна на фара и евентуално диодна крушка да се пуска заедно с angel eyes-a от другата биксенонова лупа.Другия вариант е ксенонова крушки,още 2 баластта и да се пускат или само с късите или само с дългите.. Дали някой въобще ми разбра идеите ?
Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Aз напълно те разбрах, колега.
Даже за 145-цата ми си набавих биксенонови от Инфинити, но се оказаха 2.8 инча и мисля, че няма никакъв шанс да влязат на мястото на дългите.
Предполагам ще трябва да търсиш Моримото или другите им братя китайци, който са с по-малкия размер.
Искаш на къси да ти светят по две лупи на фар, нали така?ВСЯКО ПОДОБРЕНИЕ ВОДИ ДО НЕОТСТРАНИМИ ДЕФЕКТИ
Comment
-
Основната ми идея е да има просто по 2 лупи на фар,предполагам ще изглежда още по-намръщенаНо докато не набавя още 2 лупи за отвътре на фаровете и сглобя да наложа,не мога да кажа на 100% дали ще седят добре.Ако стои яко тогава вече ще мисля,с габарита ли да е (диодна крушка),на късите или на дългите да ги вържа(ксенови крушки)
Но никъде в нета не мога да намеря 156ца с 4 лупи,може пък да е трагедия знае ли човек
Comment
-
С четири къси и четири дълги фара мноо дълго(респективно скъпо) ще обясняваш на куките що си променил заводската конструкция на предните светлини (знам го от опит, но на 166). Накрая или ще се откажеш, или ще си сложиш ключе да спираш едната двойка фарове щом видиш ченгета, ама това не е работа. Пък и 166-цата не заприлича на 159, за 156 не знам...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Евала колегаМерси,че сподели твоя вариант,добре стои на 147ца,нооо пак не знам при фара на 156цата ..Няма да може да се побере същата биксенонова лупа,май по-къса ще трябва да сложа и ако малко накриво застане,ще се получи обратния ефект...
Comment
-
-
Ето и друг вариянт с по-големи лупи.
http://forum.alfa156.net/forum/forum....asp?TID=48944Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
Comment